Thread Posts Last Post
Custom part replicated in Temp bin 4 2 years, 6 months ago by jonathan
Connections not working properly on coustom part 5 2 years, 6 months ago by jonathan
fritzing-0.7.12b.linux.AMD64 won't run (just yet) 6 2 years, 6 months ago by jonathan
Problems with template 2 2 years, 6 months ago by jonathan
Wild Auto Routing 4 2 years, 6 months ago by JimDod
Auto routing of PCF with errors 3 2 years, 6 months ago by jonathan
Not sure it's a bug but... 3 2 years, 6 months ago by amundsen
project work on chiipKIIT™ Uno32™ Board 5 2 years, 7 months ago by Amber
Copper Top Layer Disappeared 10 2 years, 7 months ago by jonathan
Crash on parts import 4 2 years, 7 months ago by jonathan
Bug? in PCB ratsnest. 4 2 years, 7 months ago by joepardue
Computer hangs while routing 2 2 years, 7 months ago by jonathan
Pi/ARM Runtime error: Parts folder not found 3 2 years, 7 months ago by nickoppen
Pi/ARM boost/config.hpp: no such file or directory 7 2 years, 7 months ago by nickoppen
100% cpu consumption 2 2 years, 7 months ago by jonathan
Pi/ARM compile error: No matching function for call to qMin(...) 10 2 years, 7 months ago by nickoppen
Unable to find core 21 parts when fritzing-0.7.11b is started. 4 2 years, 7 months ago by jonathan
"128 x 64 Graphic LCD" Core Part - Connectors Mirrored Wrong in Schematic View 4 2 years, 7 months ago by bluearc
compiling error after svn update to revision 6766 7 2 years, 7 months ago by jonathan
parts with svg using gradient fills not displaying on mac? 2 2 years, 7 months ago by jonathan

Create a Thread

Please login to create a thread.