Dit is mijn informatica project voor trimester 1.

Als eerste is er een houten doos gemaakt waarvan de bovenkant een klep is die open en dicht kan.

Op het kleine stukje van de bovenkant, die niet kan bewegen, is er een switch gemonteerd door hier een gat in te boren en vanuit de binnenkant een groter gat niet helemaal door te boren. Vervolgens kon deze gemakkelijk vastgedraaid worden.

Het zogenaamde armpje is met behulp van een lasersnijder uitgesneden. HIer zijn meerdere varianten van geweest en uiteindelijke kwam deze als beste uit de test. 

Het blokje waar de servo in zit is ook met een lasersnijder precies op maat gesneden. deze is vervolgens met behulp van een klein latje aan de bovenkant vast geschroefd.

Op het armpje zijn twee paar kabels uitsterst secuur vastgeplakt en hebben beide een  blauw ledje aan het uiteinde.

Alle kabels die vanaf het kleine plankje lopen zijn vrij kort en hebben een connector om het loskoppelen, indien nodig, te vergemakkelijken.

Verder zit er nog wat oud hout van de vorige montage plaats van de servo nog vast in het doosje, dit reduceert enigzins het vrij rondbewegen van het breadboard en de arduino. 

Het breadboard en de arduino zijn volgens de bijgevoegde schematische tekening bekabeld. 

Als laatste zijn er nog op maat gemaakte I/O gaten in de achterzijde mocht de arduino vastgemaakt worden maar wel toegang tot deze poorten vereisen.

 

*Note: in de switch is helaas zaagsel gekomen wat hier niet uit wil komen en dit is er niet uitgekomen, deze zal niet altijd even goed "vast willen klikken"