Ανταλλακτικά αυτοκινήτων Xcar gr Ποιοτικά και ελεγμένα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων επώνυμα και aftermarket στις καλύτερες τιμές της αγοράς! https://xcar.gr/shop

Επώνυμα ή aftermarket ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Όταν αγοράζουμε ένα αυτοκίνητο καινούργιο από την αντιπροσωπεία όλα τα μέρη του αυτοκινήτου είναι γνήσια από τον κατασκευαστή άρα θεωρητικά δεν έχουμε για τίποτα να ανησυχούμε.

Τι γίνετε όμως, όταν κάποια στιγμή χρειαστεί κάτι αλλαγή είτε λόγω φθοράς είτε εξαιτίας κάποιας σύγκρουσης; Τότε αρχίζει ο πονοκέφαλος, τι ανταλλακτικά να διαλέξω; Γνήσια ή aftermarket; Καινούργια ή μήπως μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων;

Πριν απαντήσουμε στο ερώτημα ας δούμε ποια είναι η βασική διαφορά ανάμεσα στα γνήσια και τα aftermarket ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Τα γνήσιαανταλλακτικάαυτοκινήτων κατασκευάζονται από εταιρίες οι οποίες συνεργάζονται με τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Οι εταιρίες αυτές διαθέτουν στην αγορά ανταλλακτικά με το εμπορικό σήμα της εκάστοτε αυτοκινητοβιομηχανίας γι’ αυτό και το κόστος τους είναι υψηλό.

Τα aftermarket ανταλλακτικά αυτοκινήτων κατασκευάζονται από εταιρίες που δεν έχουν συμβόλαιο συνεργασίας με τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Αυτό όμως δεν καθιστά τα ανταλλακτικά των εταιριών αυτών χαμηλότερης ποιότητας. Απεναντίας τις περισσότερες φορές η ποιότητά τους είναι ίδια με τα γνήσια και μάλιστα σε χαμηλότερη τιμή.

Κάποιοι ίσως νομίζουν ότι τοποθετώντας ένα aftermarket ανταλλακτικό θα χάσουν την εγγύηση του κατασκευαστή. Αυτό στην πραγματικότητα δεν ισχύει, απλά είναι μία φήμη η οποία διαδίδεται από κάποιους για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους.

Γνωρίζοντας λοιπόν ότι τόσο τα γνήσια όσο και τα aftermarket ανταλλακτικά είναι ποιοτικά, το επόμενο που πρέπει να αποφασίσουμε είναι αν θα αγοράσουμε καινούργια ή μεταχειρισμένα ανταλλακτικά.

Στην περίπτωση που αγοράσουμε καινούργια ανταλλακτικά θεωρητικά δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι διότι διατηρούν την εργοστασιακή τους εγγύηση. Όταν αγοράσουμε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά όμως θα πρέπει να είμαστε σίγουροι για την αξιοπιστία του καταστήματος που θα επιλέξουμε γιατί σε περίπτωση που το ανταλλακτικό είναι ελαττωματικό το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να σας καλύψει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ή του e-shop.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να απευθυνθούμε σε επαγγελματίες του χώρου με πολυετή εμπειρία που γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο. Η XCAR με την πείρα που διαθέτει από το 1988 μπορεί να σας εγγυηθεί την ποιότητα στα ανταλλακτικά αυτοκινήτων μέσα από μία τεράστια γκάμα ανταλλακτικών που ξεπερνούν τις 300,000 !.

Συνεπώς, δεν έχει σημασία αν το ανταλλακτικό είναι επώνυμο ή aftermarket, μεταχειρισμένο ή καινούργιο αλλά να επιλέξουμε το σωστό κατάστημα για τις αγορές μας. Αν θέλετε ποιοτικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων είτε μεταχειρισμένα είτε καινούργια στις καλύτερες τιμές της αγοράς, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της τηλεφωνικής μας γραμμής είτε με e-mail.